Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Viruset bökar - men ett är intakt och tryggt på Poeter


Vänner på Poeter i skuggan av Coronan

Tulipanhälsningar över nätet!

 

Till Eva varma specialhälsningar

och till alla poeter vänner

 

Skönt att Du finns där

och jag här

på andra sidan

av nätet

det blå och gula

 

i denna turbulenta

vår

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2020-03-18 09:10



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Hälsningar tillbaka till dig Monika
och till alla vänner och poeter här.

Tack för att ni finns. Just nu behöver vi alla vara varandras ljus och lysa upp i tillvaron.




2020-07-15

  Eva Langrath VIP
Tack och varma tankar till dig
2020-03-18

  Blomma-Stjärna VIP
ingen smitta sprider vi
med nätpoesi
men vi inspirerar!
2020-03-18

    Askanden
Corona:

https://www.youtube.com/watch?v=CrChA17AWLc

vi som var unga på 90-talet minns detta med värme.

2020-03-18

    Askanden
pestens härjningar slog sönder livegenskapen

vi får se om något gott kommer ut av det corona
avrättning har sljutits upp i usa p.g.a. corona
god start


2020-03-18

    Askanden
vi ville ha kronor och fick corona…
tänk att dess ord är besläktade


2020-03-18

  Eva Helene VIP
Åh ljuva vår och ljuva du, tusen tack!
Och inte bryr sig våren ett skvatt om virusarna, hur de än rusar fram i ilfart jorden runt, det är då ändå tryggt och gott att veta.
2020-03-18

  Peter Olausson VIP
Poesi och poeter - nödvändigt för överlevnaden! Tack alla att ni finns där!
2020-03-18

    Lena Staaf VIP
Vi!
2020-03-18

    Max Poisé
Count me in:-)
2020-03-18

  Monika A Mirsch VIP
På nätfest med AKT + mexikanskt öl: "Corona produceras i glasflaskor av olika storlekar, varav den vanligaste modellen i Mexiko är 32,5 cl." Storleken låter bra, beställer direkt hela dussinet!
2020-03-18

  AKT VIP
Nån som vill med på nätfest?
2020-03-18

  Maria Sundelin VIP
Ja vi får ha kontakt på avstånd
Kramar
2020-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP