Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väderdag 6


Gråväder


Jag hör och läser om virus,
landet är stängt
och dagen tar aldrig fart.
Den stannar i en gråhet.




Fri vers av kirsti ylinikka VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-18 09:40



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Bra, helt enkelt.
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP