Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Havets dragningskraft


Svindlande sekunder


Havet viskar
kom

Tiden
försvinner
under
spegelblank
yta

i några
svindlande
sekunder

Havet viskar
tröst
och djup

utan ordens
tjocka
dimridåer

Dyker genom
stillhetens
rena yta

Tiden upphör

Havet viskar
kom




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-18 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP