Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
E-post till Hovstaten med begäran om tal till nationen!


Konung Carl XVI Gustaf.

Hans Majestät Konungen av Guds Nåde,
Sveriges Statschef, med en vördsam begäran
om tal till nationen i SvT för att ingjuta mod
och förtröstan, mildra oron hos svenska borgare
i tider som alltmer liknar ett "krigstillstånd".

Inför 4:e söndagen i fastan och Helgmålsringningen
på lördag kl.17.50 torde allmän klockringning i Sveriges
kyrkor anbefallas till landets 13 Stift och biskopar av
Ärkebiskopen Jankelin.

Helgmålsringning i samband med tal till nationen där
även Drottning Silvia och Kronprinsessan Victoria torde
närvara.

Detta löses enkelt av ansvarige utgivaren Friborg och
divisionschef Anne Lindecrantz, SvT, producent Johannes
Söderberg.
Ber Kungliga Hovstaten lyfta begäran med berörda på SvT.

Kunglig Livgrenadjär
Specialistofficer




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 159 gånger
Publicerad 2020-03-18 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje