Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina ordspråkslimerickar i repris nu när björnar börjar väckas ur sina iden t.ex. av förbipasserande snöskotrar.


Väck ej den björn som sover

En stor björn vid den vackra sjön i Kall

väcktes av en väldig avgasknall

for upp ur idet

röt vilt från videt

en skoterförares saga var all.

 




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-18 12:35



Bookmark and Share


  Minkki VIP
dramatik så det förslår!
2020-03-19

  lodjuret/seglare VIP
Texten är läst o dompterad
2020-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Vi måste ta det lugnt i naturen
och inte skrämma de vilda djuren!
2020-03-18
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick