Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Embryo till något nytt

En turbulent tid
innebär embryot
till något nytt
som kan växa fram
när dammet lagt sig

När analyserna ska göras
och slutsatserna dras




Fri vers av AA VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-18 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP