Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter

Nu är jag åter
på arenan
efter en tids ordtorka

Känns skönt att vara
tillbaka

Nya utmaningar
nya infallsvinklar
en ny jordmån




Fri vers av AA VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-18 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP