Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagen är en ny dag

Vi lever i exakthetens tidvarv
där varje störning som bryter mot det normala
blir en katastrof

Alla vill ha svar
svar som inte kan ges
idag
men kanske imorgon

Det finns alltid en morgondag

En insikt att bära med sig inför morgondagen
är att vi är beroende av varandra
trots skillnader i ursprung, kultur och livsstil
vi är människor





Fri vers av AA VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-18 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP