Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HERDESTUND - tanka

Herr och fru Dufva

går stillsam vårpromenad

nopprar förstrött korn

hoppas på ljuva stunder

gömda i tallens grenverk




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-03-19 17:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas!
2020-03-23

  Niliboy
Granne hade vi ett duvpar i flera år, nu är det åtta-tio duvor här hos grannen Riksbyggen? En farbror som kört buss länge upp i åren sätter ut lite frö til dem!
2020-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
Man får lite vårkänslor av din fina tanka...härligt...
2020-03-21

  Stanley Rydell
herr- och vår/fru/dagjämningsdag :)
2020-03-20

  ULJO
Plötsligt finn där mat i överflöd.
2020-03-20

  Cikoria Blå VIP
Sådana tankar (och mer än så), och tankor
kan behövas i dessa tider
2020-03-20

  Feliaxel VIP
Vår denna fantastiska årstid då allting kan hända
2020-03-19

  Poeten Salvador VIP
Duvorna brukar landa på min balkong
2020-03-19

  Niliboy
Det finns mycket vackert i naturen!
2020-03-19

  Onomatoprofet VIP
De bryr sig inte om nåt virus iaf.
2020-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Nu är vårkänslorna på gång
och duvorna kuttrar sin kärlekssång!
Bra skrivet.
2020-03-19

    Sefarge VIP
Kuttrasju invit
Invid sex tiden
på Vårdagsjäm
-nings morgon?
;}
2020-03-19

  M.Eta
Mysig tanka!
2020-03-19

  Öknens Ros VIP
Lite "kuttrasju" bland grenar och barr! ;)
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP