Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräv där du står

Likaså behövde man inte gräva
särskilt djupt
för att förstå
att socialt arbete
riktat mot samhällets mest utsatta
var något helt annat
än dagens konstruktioner och utformning
av det sociala arbetet

Vi lever i abstraktionernas tid
där människor styckas upp
efter problembilder

Vart tog helhetssynen vägen?
Har den månne offrats på individualismens altare

Till förmån för att var och en ska vara sin egen lyckas smed




Fri vers av AA VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-18 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP