Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flackande resa


Mellan
sköra
nervers
tunna
elastiska
trådar

Fladdrande
andetag
under
bröstkorgens
välvda båge

Mellan vingars
fjäderlätta
pennor

En flackande
resa
fram och åter

Mellan hopp
och förtvivlan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-18 18:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man kastas mellan...
2020-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP