Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att nämna ordet på allas läppar

 

Overkliga dagar vaknar och somnar 

till världens annorlunda ramar. 

Viktiga värden kräver sin plats 

och verkar bli ett kostsamt kapitel. 

Verkligheten har byggt en orolig

och trång passage. 

Det friska flyr det sjuka medan 

ensamheten växer sig stark. 

Priset går inte att räkna ut men 

människan står inför dyrbara val. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-03-18 21:01



Bookmark and Share


  Engel
Hur du låter ordet hänga i luften.
Integritet. Tänker jag.
2020-04-15

  BenGust VIP
Dina adjektiv och adverb "overkliga, annorlunda, dyrbara visar på
situationens ogripbarhet.

2020-04-04

    Max Poisé
Slagkraftigt med ett format som tilltalar!
Tack för denna:-)
2020-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Hur många har dött i tredje världen - p g a snedvriden fördelning?
2020-03-19

    Lena Staaf VIP
Några dör av Coronaviruset, några dör av den påtvingade ensamheten och några dör av den ökade fattigdomen. Overkligt men på något sätt ändå förutsägbart.
2020-03-18

    ej medlem längre
Ja, i ett slag har allting förändrats. Blir någonting sig likt igen? Väl fångat..
2020-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP