Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CORONATERAPEUTISKT RÅD ( 1 )

Tillhör ni alla dem som köpt
den * infodemiska pandemin,
och fruktar kvävningsdöden,
bör ni flytta till Island,
Grönland eller stranda på en
öde ö i stilla havet.

*infodemiskt : Coronapsykosens
mediehysteri av vanföreställning
är likvärdig jude och häxeriförfölj-
elserna,samt tron på en Gud.

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2020-03-18 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP