Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt flyter

Och allt flyter...
Ibland i strida strömmar,
ibland i sakta mak.
Emellanåt längs allfartsleden
andra gånger helt vid sidan av.

Livets obönhörliga längtan.
Längtan efter sig själv,
efter dig,
efter mig,
efter oss.

Jag tar en kaffe efter middagskoljan.




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-19 02:39



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Underbar !
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB