Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Corona


Nutid/framtid


Tider
av
annat
slag

Nutid
fylld
av
nyheter

information

desinformation

Förstånd
missförstånd

Sociala medier

Bristande
källkritik

Egna o andras
åsikter

Börsfall

Självutnämnda
experter

Insatta i ämnet
experter

Påbud
rekommendationer

Naturens
återhämtning

Nutid/framtid


















Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-19 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP