Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Haiku

Isolation, yes,
Coronavirus, no sex -
This spring in Europe.

2020-03-19




Bunden vers (Haiku) av Helena Tomasson
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-19 10:04



Bookmark and Share


  Helena Tomasson
Det är viktigt i haiku att det är om nu och här, inte om globalt.)
2020-03-19

  SatansSon VIP
i kina insjuknar ej de i viruset där.
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Helena Tomasson
Helena Tomasson