Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggtrådskärlek

Bortom och
förbi segrarna
undgår inte ens jag
förfallet

där brustna hjärtan
samlas på hög
och brinner upp
så fort solljuset
gör sig påmind

du vackra annorlunda
du fina säregna
som lockar mig till dubbla hjärtslag
visar att en helhet också behöver omvårdnad
för att överleva

förbannar kylan
som stänger inne de goda tankarna
som skulle kunna föra mig genom
elektrifierade stängsel och ut i den
nya världen

ska resa mig upp
sansa min blick
och fokusera på det som
faktiskt tittar tillbaka

förlora mig på säkra kort
och låter ditt taggtrådshjärta förgås




Prosa av Max Poisé
Läst 163 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-03-20 19:36



Bookmark and Share


  ULJO
Viktigt att vårdacden kärlek man faktiskt har
2020-03-22

    Lena Staaf VIP
Att vårda och utveckla sin inre känsla och ömsinthet som sedan kan glimta utåt - kan få oanade goda konsekvenser!
2020-03-21

  Sturesdotter
Bitter slutsats - förmedlad med raka ord som förmedlar budskapet.

Rakt och innerligt.
2020-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé