Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It is magic all all-around!

The moon lays its arm around

It is magic all all-around

 

The sun shines bright with its embrace

There is wonder for every one

 

The place in-between it is in heaven

And that is surely where i want to be

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2020-03-19

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-03-19 14:29



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Att ta fram de magiska ögonen i svåra tider är stort!
2020-03-22

    ej medlem längre
Livets mirakel i vår värld är något vi verkligen behöver bli påminda om dessa dagar. Tack för ljuset du alltid sprider.
2020-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...
2020-03-21

  ULJO
Det paradiset vi kommer till tids nog.
2020-03-20

  aol
Så vackert skaldat
2020-03-20

  Rise Little One
Så vackert skrivet !
2020-03-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2020-03-19

  Maria Sundelin VIP
I dessa tider behöver vi under
Kramar
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin