Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar bara i ensamhet..


Försvinna

Som ett löv som slungas iväg..

Egentligen finns ingen destination med i beräkningen..

Färdas fritt utan någon som i vredmod håller en fast..

Egntligen saknas något av egenskaper som styr des öde..

Utelämnad att blåsa bort å vitra sönder..

Faktorer som är självklara..

Visset tunt å rädd kanske!

I mullen så allt hamnar igen lr på världshavets yta det gungar bort mot horisonten..

Ett fullbordat kretslopp.. 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-19 14:29



Bookmark and Share


  WyS VIP
Vacker beskrivning..

Du kom, du gick.... Ensam!
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //