Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET INRE LJUSET....

Det finns ett ljus som brinner för
alla. Fast vi ibland ser mörkret det
kalla, denna bittra galla.

Försök att hitta lågan, svaret på
frågan om sjukdomens svärta. Ge
tillbaka drömmen dess hetta.

Din ljusa sida kommer att vinna,
låt inte glädjen försvinna. Med
tiden kommer du se det brinna.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-03-19 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström