Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta det bara lugnt!

 

 

uttjatat till max

nu är det väl dax

att sansa debatten

rätta till kravatten

 

om alla gör som de ska

så blir nog allting bra

låt inte paniken styra

springa omkring yra

 

så tysta SD är numera

de som alltid brukar protestera

har de gömt sig i garderoben

rädda för den lilla mikroben

 

nog ska vi rida ut stormen

bara vi följer svenska normen

här är ordning och reda

får löning på freda' 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-03-19 16:57



Bookmark and Share


  wiria77
det sunda
vanliga förnuftet
kommer man långt med

2020-03-23

  ULJO
Sunt förnuft kommer man långt med.
2020-03-20

  Kungskobran VIP
Paniken är nära
rädda dina nära och kära
2020-03-20

    Lena Staaf VIP
Snart är det nog inte nyhetsstoff längre. Tyvärr är det många som inte längre får lön varje fredag. Timanställda, enmansföretagare, kulturarbetare. Måtte regeringens stödpakey även räcka till dem.
2020-03-19

  Feliaxel VIP
Det är nog bra om det kunde lugna ner sig lite
2020-03-19

  Bodingen VIP
Corona? Det mexikanska ölet, den japanska bilen och solens yttersta atmosfär har väl funnits länge, vadan denna smygreklam? Jaså, ett virus, har jag aldrig hört talas om.
2020-03-19

  överlevaren VIP
Ja allt har stannat upp!
2020-03-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra rutet! Känner också att det går till överdrift med all information om corona. Livet måste ändå fortsätta. Finns det inga andra nyheter längre?
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP