Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅSNAN SKRIADE, SJUNDE DÖDSSYNDEN.

Virologi är det kanske ändå
eller bara tårar av sorg, som fälls
i ensam isolerings coron.

cellen som sluter sig i sorg
kramar must ur diktens själ

Är ordens fria flöden smitta nog,
förskrämd är den digitala anomalin.
Hukar inför nästa eruption.

© Bosse 19 mars 2020.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-03-19 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten