Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren orkestrerar


Violdoften
orkestrerar minnet
barndomsutflykter

Solskensvitamin
orkestrerar motståndet
rebelliskhet

Fågelsången
orkestrerar sinnet
harmonier




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-19 20:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skrivit! :)
2020-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om alla tre, var och en har sitt budskap!
2020-03-21

  Blomma-Stjärna VIP
vacker text - jag tycker mycket om den!

Har lagt märke till att jag hör mer fågelsång nu när det hörs mindre flygplan!
2020-03-20

  Larz Gustafsson VIP
"Det är rätt att göra uppror", som ordförande Mao Tse-tung sade.
Själv gör jag uppror mot hysterin och masspsykosen.
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP