Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haiku om morgonen


Morgontid

Sol på bryggan
Sippar på mitt morgon kaffe
Luktar stark gödsel




Bunden vers (Haiku) av Carl Johan Braumschweiger
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-19 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Johan Braumschweiger
Carl Johan Braumschweiger