Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gripande dikt om vita blommer och livet


Vita blommor

Orkidéer är vita,
Spöken av får,
Juanita kan slita,
Och så är din lore.

Magnolia växer,
Med knoppar som ägg,
Hårbotten har reflexer,
Och så är ditt lägg.

En ful är vacker,
Precis som du.




Fri vers av Carl Johan Braumschweiger
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-19 21:20



Bookmark and Share


    Steff...
texten fin men..
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl Johan Braumschweiger
Carl Johan Braumschweiger