Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor





Tiden viskar
genom molnens öron
Ögonen dansar
på själarnas torn
Tankarna välkomnar vårfåglarna
Vågorna flyr havet
och smeker klipporna
Inget regn i sikte,
solen göms in i rosorna
Känslorna forsar som rusande vatten
Glädjen fylls i ansikten
Upprymdhet överflödas i alla hjärtan
Tiden upphör
i den frusna själen
Ögonfransarna viskar
genom tårdränkta ögon
att havsörnen glider fram till evigheten.




Fri vers av Ahmed Maden VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-19 23:11



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
viskar
dansar
välkomnar
flyr
smeker
göms
rusande
överflödas
upphör
frusna
viskar
glider fram

Jag vill, kräver att få göra någonting i denna tvingade tystnad - viruset lever och mänskan förgås
Jag lever med dig poeten och jag:

viskar och dansar,
välkomnar och flyr.
Smeker, göms, rusande och överflödas,
upphör, allt medan jag frusnar, viskar, glider fram.
Tack poet för din inspiration, jag var redan helt uttorkad.
KRAMEN i denna märkliga tid av instängdhet.

2020-03-20

  Öknens Ros VIP
Känslor som väcks ur frusenhet.
2020-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Maden VIP