Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regler som finns, regler som lyder!

Reglerna lyder...
Ja, så låter orden med djupare innebörd, om man tänker på det...
ALLTSÅ; Reglerna finns, men behöver inte åtlydas, då reglerna lyder sig själva, ja ni hör ju själva;

REGLERNA LYDER!

Hur lydiga är inte reglerna då?
Samt; Hur lyder reglerna, som lyder sig själva?




Bunden vers av Mim
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-03-20 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim