Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket attityd med förklaring.

-Knappast!
-Kan du utveckla detta knappast?
Om du så kan, så anser jag dig intelligent.
Det är lätt att ha för mycket attityd, men att ha fog för det...
Förklara ditt knappast...
Såsom den ödmjuke ständigt ber om ursäkt, men skulle behöva göra det i mindre skala, men ändå behöver göra det...
Förklara sig alltså!




Bunden vers av Mim
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-20 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim