Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot dig behöver jag aldrig virusskydd


kom mig nära, låt dig ej
begränsas av vårt
avstånd

lång tid,
ändå:
vi

två bokstäver inget kan stoppa -
skydd
stoppar inget

känslor vi har
de två som är
vi - två bokstäver med styrka

strömmar genom världen -
alltid tillsammans
utan fysisk kontakt

vi är alltid vi

© Sturesdotter




Fri vers (Fri form) av Sturesdotter
Läst 375 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-20 14:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Människan är lätt ombytlig av sig. När hon är ute på sjön, vill hon ha 'vind i seglen', medan då hon stiger i land, det gärna får vara en lätt bris... ha därför inte den riktigt stora festen då det hällregnar, blåser full storm samt hotar att 'bli mera'...
2021-08-20

  Sturesdotter
lodjuret/seglare

Du har blivit mer vältalig nuförtiden.

Tror jag. ;)

2021-03-25

  lodjuret/seglare VIP
Aaaaa ooooh iiiiih mmmmm ooooooo ååååh
2021-03-05

  Jan Widströmer VIP
Närhet, en stor gåva, här fint gestaltad.
2020-03-26

  Lars Hedlin
En underbar text som gillas mycket! .) kram
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Sturesdotter
Sturesdotter