Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parantes

Förmodligen blir den tid
vi nu lever i en parantes

En parantes i den meningen
att det skapar tillfälle att fundera över
vad som
är viktigt
vad ger livet mening
ett liv som nu går på lågvarv

Den självvalda
men indirekt påtvingade karantänen
känns stundtals frustrerande

Där ute pågår livet
och våren är i antågande









Fri vers av AA VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-20 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP