Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är ett civiliserat folk även under huvudövningen 19.

 

 

Jag tycker mycket om Sveriges befolkning och politiker som ställer inte upp med hysterikaler under covid-19, fram match, den magiska siffra 1 får stå för 1 april, när det borde skrivas

 co vid -20 siffra, som tolkar jag, som ett aprilskämt och då allting är över och vi fyrar våren och påsken i grön gräs.

 

 

I Italien finns många problem med folk som har höga ålder och pensioner, med betjänter, och hushållpigor eller hemassistenter, och när det blev utegångsförbud blev många dräpta, och rånades och lämnade landet i tusentals tillbaka till Rumänien.

  Igår kväll international pro tv rubrik nyheter redaktionen blev avstäng på grund av det är alldeles för farlig att rapportera om situation och betraktas som falska nyheter,

men för det varnar också med underförstådd på den 4:e natthäxornas konselj kl.: 22 svensk tid, människor där ute i Europa kommer att dö av svält inte av Coronavirus som är gammal 3000 år.virus.

 

Gondolerna har återtagit deras vattenverksamhet i Venedig jag tycker att Stockholm Venedig också få lov vara fri från hysteriska tjuvar om starka sensationer.

Globala folket måste bringas till det normala eftersom det ena beror på det andra och inte att den andras död är till förmån för en annan!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-03-20 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP