Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom corona



Jag lyssnar
i frosten till de gångar
som går under jorden

Det sprakar och svajar
Ljudet skiftar
Det piper till ibland

Frekvenserna är turbulenta
vi når inte fram
som vi tror vi ska

Men inuti växer
det innersta till
Bryter igenom kroppen

Vi tror att vi inte kan
att vi inte vill
Men gör det ändå

När munnen öppnas
kommer orden i en ström
av kärlek

Och sväljer
det som var dumt
som vi tänkte

Men inte gjorde








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-20 16:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA livet är mer komplicerat än man tror..och våra hjärnor blir lät programmerade att tro på något som kanske inte behövs eller så är det precis tvärt om allt blir så skört i dessa tider
2020-03-23

  TrollTörnTrappan VIP
Oj, här får man känna efter och tänka före man tolkar...

En mer komplex dikt än jag läst av dig på länge?! Om någonting konkret vackert?!
2020-03-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP