Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografikärlek

 

Å så står jag framför spegeln,

Funderande och trevande,

På vad detta egentligen kan vara,

eller komma till att någonsin bli

Trevande efter ord och tanke,

som gör oss till en helhet,

inramade av gemensamma mål

med dagar fyllda av vetskap

 

Mitt i rörelse och tid,

så landar själ och hjärta

I ett beslut att fånga allt,

Sen morgon som tidig natt,

Impulsiv kyss som kind mot axel

Kramande fingrar som fallande tår,

Stund av oro som ögonblick av lugn

Allt beslutar jag fånga i kärleksfotografier,

tryggt sparade i mitt eget invärtesalbum om livet

 

Ur en salig blandning  att vara orädd och sårbar,

föds en önskan och ett tvivel om att det hos dig,

finns åtminstone ett fotografi med mig som motiv




Fri vers (Fri form) av Nimbus VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-20 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP