Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå på egna ben

 

 

Med luft under vingarna
har du fått fart.
I egna lägenheten
trivs du nog snart.
Att själv få bestämma
hur allting ska va,
det vet jag du tycker
känns riktigt bra.

Vi finns ändå nära
och vill hjälpa till.
Men bara med sådant
som själv du vill.
Jag ser redan nu
hur mycket du kan.
Styrkan i dig
var det som du fann.

På egna ben
får du nu stå.
En egen väg
måste du gå.
Vi finns i kulissen
om du oss behöver.
Slå en signal,
så kommer jag över.

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2020-03-20 20:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Upplyftande och omsorgsfulla rader! Ja det kan ingen gå miste att barnen eller barnbarnen då de blir med egen lya behöver oss... Fint att kunna ge och ha gåvan att orka finnas där!
2020-04-21

  Ingemies. Blandning
Mycket fint! Vet vem du syftar på., bra gjort! KRAM!
2020-04-07

  Anya VIP
Känns sannerligen igen. När barnet flyger ut och ambivalensen, hur mycket ska man lägga sig i?
2020-03-31

  Olof Lagerhorn VIP
Kloka och insiktsfulla ord
kring att bli vuxen.
2020-03-23

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit från ett ödmjukt hjärta!
2020-03-23

  ULJO
Tiden kommer när ungarna är flygfärdiga. Bara acceptera
2020-03-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och uppmuntrande diktat om barnets flytt hemifrån. Det väckte minnen om sonens flytt en gång i tiden.
2020-03-22

  Bibbi VIP
Applåd!
2020-03-21

  Niliboy
Så fint om ett barn som lämnR boet,
Tänka sig han skall reda sig i labyrinten! Ödmjukhet å saktmod!
2020-03-21

  Rise Little One
Modershjärtat talat... Igenkännande ämnet...
2020-03-21

  Feliaxel VIP
Slående text om barns utflytt
2020-03-21

    Ken Cassel
Fint Bea

Kram på dig

:-)
2020-03-21

  överlevaren VIP
Bra skildrat om när ens barn blir vuxen och flyttar hemifrån.
2020-03-21

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text som landade mjukt i mitt modershjärta!
2020-03-21

    Max Poisé
Ja en dag är de utflugna och det är både sorgligt och skönt...
2020-03-20
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP