Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Corona


Vidgade krympta vyer


Alldenstund farsoten breder ut sig

Dansar omkring
uppfläkande våra drömmar

Omkullkastande

Som när utmanaren
besegrar mästaren

Olika grader av häpnad

Får vi tänka om
i omtankens land

Vanliga vanor stannar av
och nya kommer till

Varje i morgon
är en ynnest




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jack E. Gladh VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-20 21:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
I en värld för fatalismen, där lever kanske idealismen, den som lovar tämligen runt, men håller i målet så tunt, någon framtid syns aldrig i iden.
2020-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST