Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast tid

Tiden rinner
som svett över mitt ansikte
saltar mina läppar.
Vedermöda, tyngd och kristallklar lust.

Dagarna vrider sig
under Kronos tyngd.
Sandkorn för sandkorn
ton för ton.

Musik går inte att förstå
den sköljer genom kroppen
lämnar inga spår.

Endast tid kan vittra sönder.
Endast tid kan blankslita.
Endast musik kan försona.
Tiden är helig och grym.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-20 21:50



Bookmark and Share


  Engel
Gott och hemskt att vänta.
2020-05-06

  Minkki VIP
verkligen läsvärt! Särskilt den personliga beskrivningen av musikupplevelsen är fin
2020-03-26

  Kungskobran VIP
Så fint. Bokmärkes
2020-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP