Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21 mars 2019

You start to blush
colour in front
me, myself

Every night
you stick around
every on repeat

You make me
crawling for you
on my knees

Christ, do I wanna know..




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-03-20 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig