Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två gånger

Två gånger
har du snuddat
vid min kind

Minnet av beröringen
en kort förnimmelse
av kylan

Det var bara en varning
jag slapp undan
men jag minns

Nära döden
blir livet
så mycket mera




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-20 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP