Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Freitag.

När jag tar
vapnet i min
hårda näve
blicken sveper

Att fälla ett
i jaktsiktet
egentligen så kär
idag ska du dö

Osäkrar beredd
inom skadehåll
oskadliggör
du gnyr högt

Innebandy fredag.




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-21 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig