Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fårro

Vid fårkojans dörr
gick tiden i träda
vad har den upplevt
varendaste bräda

det klingar av bjällran
en ensammen ton
den nyttjas av insekt
blir myrbygges bon

av liv blir det död
vad var fårvaktarns öde
just andades in
tuberkel i flöde

i östgötska hagar
en vår ro det knoppas
av något som varit
väcks annat som hoppas





Fri vers av Karinw
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-21 15:10



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vilsamma ord
2020-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw