Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tanke på alla facebook inlägg som florerar


Vara med...puh


Ibland orkar jag inte med,
med att vara med.
Hänga med,
för att vara med.

Bättre vara ifred,
än att bli helt sned.





Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-21 18:11



Bookmark and Share


  SatansSon
Konstigt att jag är den förste att kommentrra denna text
2020-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP