Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Försiktighet

Jag strör inte ut mina ord så ofta

...längre...

de kanske inte finner en groplats

jag andas inte ut mina suckar

...längre...

så inte blickar slår ner

mina tankar får stannna i mitt hjärta

...längre...

där lever de bäst

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-03-21 21:53



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vackert, lågmält smider du vackert!
2020-04-26

  Gudinnan VIP
så vacker och stark men samtidigt skör. tack
2020-04-17

  TT
...allvarsamt vackert diktat...
2020-04-06

  morgonstjärna VIP
tungt de slå dagarna
tystnaden bäst
2020-03-27

  Lars Hedlin
Berör starkt..kram
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP