Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glassplitter

Lilla fröet växer
väntar på
att någon dag
blomma ut

och till sist
tappa alla
små blomblad

små små spillror
vita små
fluffiga mjuka

tänk om
de istället
skulle varit som

glassplitter




Fri vers (Fri form) av Daniela I
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-21 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I