Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacka mig

tacka mig
senare att jag
lät dig gå

tacka mig
senare för att jag
vände andra
kinden till

tacka mig
senare när jag
blev kallad
till idiot

tacka mig
senare när du
tog min sista bit

tacka mig
senare när jag ville

försvinna




Fri vers (Fri form) av Daniela I
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-21 22:55



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Bittert?

2023-11-12

  Julio VIP
Stark text
2020-03-23

    Max Poisé
Bra detta...gillas
2020-03-22

  Nils-Robert
smärtsamma rader. Väl ordat
2020-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I