Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du människa

Den fas vi nu
alla genomlever
på olika sätt
kommer på sikt
att bli en parantes
i våra liv

Lärdomar
vi kommer att dra
är betydelsen av samarbete
respekt för varandra
hänsyn

Vi ingår alla
i samma gemenskap
människosläktet

Det finns en värld
du sköna, vackra värld
att vårda




Fri vers av AA VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-22 00:27



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Bra skaldat om det viktiga
2020-03-22

    Birgersdotter VIP
kloka ord
2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP