Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRENS BRIS....

Vårens bris leker, solen smeker. känslan
all väntan, denna längtan.

Glädjen, naturen, tiden, evigheten, kojan i
eken, barndomsleken.

Så tacksam, glad, vill hålla det kvar, vet,
bara för idag lever jag.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 134 gånger
Publicerad 2020-03-22 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström