Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke som blev en bild. Hon är vacker, tycker vi kvinnor ibland är dåliga på att ge varandra komplimanger :)


Wow! Till dig. K. Från en kvinna till en annan

Solen silar sitt guld genom neddragna persienner
Tystnaden är tidig morgon
Andetagen som nyfödda mot klockans tickande
Ögonen är med ens vakna

Tanken klar

Ditt ansikte blir till en bild på min näthinna
Och jag slås av

Hur jävla vacker du är




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 540 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-03-22 08:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alltid fint när man kopplar sensuella band till en annan människa.. vackert fångat..
2023-07-02

  Kungskobran VIP
En morgonkomplimang
dagens jubel och klang
2021-01-14

  Hon kallar sig poet VIP
Får man tacka nu :)
2020-03-22

  Hon kallar sig poet VIP
Alltid bra med komplimanger till andra, sprid glädje och sånt liksom! Du får ju säga det till denna där!
2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish