Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln i min trädgård


En fågel
i min
trädgård

En sådan
av
annan sort

Som en
morgon
bara stod
där

Utan att
vända sig
bort

Blickstilla
med
färgglada
fjädrar

I en tid som
kan
uppfattas
mörk

Stod han där
och glänste
i solen

Mellan sten
och björk








Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-22 09:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ett oväntat besök med stor betydelse för diktarjaget!
Bra skrivet.
2020-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag lever inte i ensamhet.
Synd, Sivert.
2020-03-22

  Kungskobran VIP
Jag är en udda fågel
söker mig bort
ingen vill se mig
ingen vill ha mig
Jag lever i ensamhet
mitt minne blir kort
2020-03-22

  Larz Gustafsson VIP
En udda/främmande fågel.
Sådana har jag alltid gillat.
2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP