Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre kamp för kärleken

Inatt vann kärleken
Inatt vann mitt hjärta
Känner hur det är öppet och vibrerar
Mörbultat och ömt
Mina tårar rinner efter anspänningen som släpper
Jag kan plötsligt andas
Kriget i mitt huvud är över
Tankarna är tysta
I stillheten finner jag kärleken till dig
Från att spenderat timmar av att planera en väg bort
Är jag nu tillbaka till platsen där jag äntligen finner ett lugn
Från olyckskorparnas jämmer
Tillbaka till en plats där jag får lov att älska dig
Där jag får lov att känna tillit
Att allting kommer att bli bra
Jag behöver inte längre fly
Orättvisan att jag ska behöva kriga för att få stanna kvar här
Utanför det fängelse av rädslor som håller mig fången i förflutna rum
Jag andas med mitt huvud mot din bröstkorg
Du sover långt borta i en annan säng
Men ändå är du nu nära
Så nära att jag känner dina armar runt mig och din hand som stryker min panna
En önskan om att få stanna
Om att få vila
Så oändligt trött
Kan jag bara få vara kvar
Och bli vaggad i vinden
Hållen av livet
Och marken under min skälvande kropp




Fri vers (Fri form) av Lifeofpi
Läst 126 gånger
Publicerad 2020-03-22 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lifeofpi