Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Elins fotspår

världen är en otäck plats
för snälla själar som bara vill väl,
en korsning av brödsmulor som
aldrig kommer fördelas

du ser alltid samma sol
som alla andra
men det skiljer sig vart du står
och hur mycket den värmer

molnet bakom livslusten
förmedlar tron att förvilla
grundfundamentet att inget ont kommer hända

är en ensam själ som famlar på en väg
som jag inte vet vart den leder
eller vad som sker

det jag vet är min spegelbild som reflekteras
på stilla vatten
och bruset som passerar som andra kallar för liv




Prosa av Max Poisé
Läst 162 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-22 14:20



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Livet är det du upplever.

2020-03-24

    Lena Staaf VIP
Bäst att lyfta blicken från vattenspegeln och stötta de snälla själarna innan de krossas
2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé